Peuteropvang en BSO Kyra Dak

Aan de Den Helderstraat vind je niet alleen de basisschool, je kunt hier ook terecht voor opvang buiten de schooltijden (BSO) en opvang van je peuter.

Kindercentrum Kyra Dak verzorgt voor- en buitenschoolse opvang en de peuteropvang voor basisschool de Jonge Wereld. 

 

Zie de informatie hieronder.

Welkom bij Dak, leuk dat je er bent!

 

Op zoek naar een veilige en fijne plek om je kind onder te brengen buiten schooltijd?

 

Algemeen

Dak kindercentra verzorgt buitenschoolse opvang in samenwerking met de (aanstaande) school van jouw kind. En dat is leuk! Op onze buitenschoolse opvang krijgen kinderen de ruimte om te doen waar ze zin in hebben. Door allerlei leuke uitjes, activiteiten en workshops aan te bieden, prikkelen we hun nieuwsgierigheid. Zo ontwikkelen zij zich en komen zij er achter waar hun talenten en interesses liggen. Gewoon lekker rustig aan doen na een dag op school is natuurlijk ook mogelijk!

 

Maatschappelijke kinderopvang

 

Een gelijke kans op een goede start voor ieder kind. Daar gaan wij al sinds 1912 voor. Wij zetten de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar op één. Ongeacht waar kinderen wonen of wat hun achtergrond is. Wij geloven dat samenwerking met verschillende partners in de wijk hierbij de beste ontwikkelkansen voor hen oplevert.

Als maatschappelijke kinderopvang steken wij iedere euro die wij verdienen in het verbeteren van onze dienstverlening. Bijvoorbeeld in extra pedagogisch coaches of groepsondersteuners. Die extra ondersteuning zorgt ervoor dat onze medewerkers zich vol zelfvertrouwen en met volledige aandacht op jou(w kind) kunnen richten.

Wil je meer weten over Dak en over hoe wij onze buitenschoolse opvang zo leuk mogelijk maken? Ga dan naar www.dakkindercentra.nl.

 

Dak kindercentra, opgroeien in de buurt

 

 

Kyra Dak - Den Helderstraat - peuteropvang 

Peuters spelen en leren samen op de peuteropvang!

De pedagogisch medewerkers van Dak kindercentra zorgen met liefde en aandacht voor jouw peuter. Door de Voorschoolse Educatie (VE) op de peuteropvang gaat je peuter met meer zelfvertrouwen naar de basisschool straks!

Kom je ook een keer kijken? Lees hier meer over onze peuteropvang.

 

Kyra Dak - Den Helderstraat - Buitenschoolse opvang

Gezelligheid op de buitenschoolse opvang (BSO)

Na school kan je kind op onze naschoolse opvang (NSO) even uitrusten of juist in actie komen.

In de gymzaal of op het grote buitenspeelplein kan je kind zich heerlijk uitleven na een drukke schooldag. Liever een spelletje spelen, je creatieve talenten ontdekken, of gewoon chillen rond de computer? Het kan allemaal.

 

Begin jij je werkdag vroeg? En wil je jouw kind een fijne start van de dag geven? Dan is de voorschoolse opvang (VSO) van 07.30 – 08.30 uur wat je zoekt!

We geven je graag een rondleiding, je bent van harte welkom. Lees hier meer over onze buitenschoolse opvang.