Groep 6CJ

BERICHTEN

15 jan 2019 - Kerst 2018
Lieve ouders                                                                                                                        

we hebben op woensdag op school een kersdiner georganiseerd. Het was super leuk we hebben grapjes gemaakt, lekker gegeten. Er zat van alles en nog wat op tafel. Zoals: drinken, kleine worstenbroodjes, gehaktballen, kippenpootjes en nog veel meer. En als toetje was er een ijsje. Het was een hele gezellige avond.

 

Donderdag hebben we een kerstvoorstelling gedaan en daar was het ook echt superleuk. De groepen van 1 tm 8 deden mee wij hadden het liedje in rijen van twee. Hopelijk vonden jullie het leuk.                                                                                                                                                                                                                                                                  Groetjes Cem.                                                                                                                                             

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

06 dec 2018 - Sinterklaas
Goedendag wij zijn Luuk en Tristan en wij typen deze tekst. We zaten in woensdagochtend in de gymzaal. En toen gingen we allemaal sinterklaas liedjes zingen. 

En toen kwam sint opeens op een witte scooter de gymzaal binnen. De gymzaal werdt vol gestrooid met kruidnoten, en hartjes snoep! En toen mochten drie juffen naar sint nicolaas.

Vlogpiet had drie vrouwen voorgesteld aan sint nicolaas. Toen zei sinterklaas: ik ben te oud voor een vrouw. Toen gingen we in de klas surprise spel doen en ik (tristan) kreeg een waanzinnige booomhut. En luuk heeft een spongebob scuarepants gehad. Het was een leuke dag en daarna lekker pakjesavond vieren nou dag hoor.  

 


30 nov 2018 - Kruidnoten bakken
Donderdag hebben wij in de klas kruidnoten, speculaaskoek en cupcakes gebakken. Dit was erg leuk om te doen, maar vooral erg lekker om op te eten.

30 nov 2018 - pietengym
Hallo ouders, donderdag hadden wij pietengym gehad. We deden 5 leuke activiteiten.De eerste activiteit was op een schuine mat beklimmen. Onderdeel 2 was dat je met een karretje naar de overkant moest rijden. Onderdeel 3 was dat je over een schuine bank moest klimmen en op de mat afspringen. Onderdeel 4 was dat je onder de matten moest kruipen. Onderdeel 5 was dat je touw moest zwaaien. We hadden ook pietendiploma's gekregen. We hadden een leuke dag gehad.                                                                                     

 

Groetjes Alek en Ismail.

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

27 nov 2018 - Disco op school
Lieve ouders, 

 

We hadden maandag een disco.

Wij gingen dansen en springen in de gymzaal, want sinterklaas wilde zien hoe goed wij konden dansen.

Er was een geheime camera opgehangen, zodat sinterklaas het kon zien. 

Het was leuk en de muziek ook!

Er waren ook allemaal disco lichten in de gymzaal.

 

Groetjes Emirhan en Max.

 


23 nov 2018 - Hofje van Wouw
Het was superleuk bij het Hofje van Wouw.

Wij hebben heel veel geleerd. Net als wie de oprichster is van het Hofje van Wouw Cornelia van Wouw. Zij leefde vroeger in de gouden eeuw. Het Hofje van Wouw bestaat al 400 jaar. We gingen er met de bus heen. De vader van Valentino ging mee. Een mevrouw heeft ons een rondleiding gegeven. We moesten ook opdrachten maken. Maar we konden niet alle opdrachten maken, omdat we niet genoeg tijd hadden. Het Hofje van Wouw lag in het Centrum van Den Haag. Met de terugreis zijn we goed aangekomen.

 

Groetjes Marouan en Robin.


23 nov 2018 - Rommelpiet
Hallo wij zijn Brooklyn en Jayden, en wij maken een bericht over Rommelpiet. In deze klas was Rommelpiet langs geweest. Hij had overal wc papier neergelegd en al de stoelen waren kwijt er stond een hartje op het instructietafel voor de juf. De sleutel was verstopt en we konden niet naar binnen. De schoenen waren gevuld met chocolade hartjes. Dat was ons verhaal. Groetjes Jayden en Brooklyn. 

22 nov 2018 - Voorstelling groep 7JV
Hallo lieve ouders

gisteren was er een voorstelling van groep7. 

Het was heel erg leuk.

Verder was het een leuke voorstelling.

De danjes waren: tango en rock en rock en roll.

 

 

Groetjes maryam en malek


01 nov 2018 - Fietscontrole
Preview foto Lieve ouders,

 

Vandaag hebben wij een fietscontrole op school gehad. We hebben een parcours gedaan, onze fietsen zijn gecontroleerd en we hebben een quiz gedaan. Het was heel leuk en gelukkig zijn veel fietsen goedgekeurd. We moeten nog wel goed oefenen met omkijken en de hand uitsteken bij een bocht. 

 

Groetjes Shiney


01 nov 2018 - Halloween
Preview foto Gisteren was het Halloween, wij hebben dit in de klas gevierd met een halloweenbingo! 

12 sep 2018 - Welkom in groep 6CL
Preview foto Beste ouders / verzorgers en kinderen uit groep 6cl

 

Wij zijn Chantal en Linsey.

Op maandag en dinsdag staat Linsey voor de groep. Van woensdag t/m vrijdag Chantal.

Wij hopen dat jullie een fijne zomervakantie hebben gehad. We zijn nu alweer bijna 3 schoolweken verder en we gaan weer vol goede moed het nieuwe schooljaar in. Wij hopen samen met jullie er een heel gezellig jaar van te maken.

Via de site houden wij jullie op de hoogte van de activiteiten in de klas. 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Linsey & Chantal