Groep 1-2N

 

 

 

 

 

 

 Welkom op de pagina van groep 1-2N!!!!

 

Groep 1-2 N bestaat uit 25 kinderen en 1 juffrouw. De juffrouw heet Nathalie en is erg blij met alle kinderen. Het is een gezellige klas waarin de kinderen elkaar goed helpen en erg lief zijn. Vooral nieuwe kinderen voelen zich hier altijd snel welkom.  De juf is daarom ook heel trots en zal u goed op de hoogte houden van de thema's waarmee gewerkt wordt. Dit door middel van berichtjes en foto's die geplaatst zullen worden. Groep 1-2 N wenst u veel plezier met het bekijken van onze klassenpagina.

 

Groeten, juf Nathalie

 

 

 

 

 

BERICHTEN

24 mei 2017 - afscheidsfeestje Rana
Preview foto

16 mei 2017 - schoolreisje
Preview foto Het schoolreisje was helemaal geweldig. De kinderen hebben onzettend genoten en een super mooie en zonnige dag gehad!!! Ouders bedankt voor alle hulp. Jullie waren top!

 

Voor meer foto's zie fotoalbum schoolreisje!


22 mrt 2017 - oudste kleutermiddag
Preview foto

22 mrt 2017 - Thema lente/pasen
Preview foto De komende weken staat ons thema in het teken van lente en pasen. We hebben een bloemenwinkel, kunnen ons verkleden als paashaas en leren alles van de boerderij en de jonge diertjes. 

22 jan 2017 - kanjertraining
Preview foto

18 jan 2017 - wist u dat....
Wij werken de komende 2 weken aan het thema winter. De kinderen leren wat er allemaal bij de winter hoort en spelen in verschillende themahoeken.